DCH's Danmarksmesterskaber

d. 25. - 26 september 2021

I år er det DCH Vejen, der arrangerer DCH's Danmarksmesterskaber. Det sker i Vejen d. 25. - 26. september 2021, hvor landets bedste hunde samles og konkurrerer mod hinanden i disciplinerne; Agility, Rally, DCH-program, IGP og IFH.

Centrum for hele arrangementet bliver Vejen Idrætscenter, som lægger boldbaner til en stor del af aktiviteterne.

Det er DCH Vejen som står for rammen omkring stævnet. Selve afviklingen af konkurrencerne sker i samarbejde med DCH Kolding.

Covid 19

Grundet Covid 19 udviklingen både i 2020 og i starten af 2021, har planlægning af dette stævne kun været i gang det sidste halve år.
Hele tiden med usikkerheden om hvorvidt stævnet ville kunne afholdes.

Derfor arbejder vi nu på absolut højtryk for at få alt til at falde på plads.
Det betyder at vi melder informationer ud, lige så hurtigt vi kan. Vi beder dig derfor om tålmodighed og om at du følger med her på siden, hvor alt information bliver meldt ud.

Da de sidste ting først falder endeligt på plads i 3. uge i september, kan du ikke forvente at finde samtlige informationer før ugen op til stævnet. Men igen - Vi melder selvfølgelig ud så snart vi har informationerne.

Mange medlemmer i de samarbejdende foreninger vil blive involveret både før og under den store konkurrenceweekend og vi håber, at den gejst og energi, som præger forberedelserne, vil resultere i en rigtig god hundeweekend for både deltagere, dommere, hjælpere og ikke mindst tilskuere.

Se programmet her   For at se alle deltagere i A-klassen, se her

BEMÆRK!!!

Løbske tæver skal meldes til Ruth Hald på mail: kasserer@dch-vejen.dk eller på telefon 23 25 47 94

Husk at booke campingplads Nu!

Så kan der bestilles helstegt pattegris til lørdag aften!

Du finder mere info under infosider i hovedmenuen. Her finder du blandt andet information om:

Bemærk!
  • at programmet for dagene først offentliggøres torsdag før DM.
  • booking af campingplads på Vejen Idrætcenters arealer, Kan foretages nu. Se mere under overnatning
  • at du kan bestille spisning lørdag, menuen er Helstegt pattegris, Se mere under bespisning
Husk at besøge vores sponsorer, du finder dem her.

Ønsker du at blive sponsor?
Se mere på vores sponsor side og kontakt vores sponsoransvarlige, for at høre mere om mulighederne.

De samarbejdende foreninger glæder sig rigtig meget til at byde dig velkommen til dette års DM i Vejen